Omarm je ambities

Uitblinken! Hoe hoog kan jouw lat?

We hebben zo’n haast gekregen in ons leven. Maar waarom? We willen tegenwoordig ook zo veel. Althans, dat roepen we. Maar willen we dat ook écht? Vragen die tot nadenken zetten. Uitblinken! laat je niet los voor je de antwoorden hebt. Dromen zijn er om gelukkig van te worden. Dit boek leert je die te realiseren.

Uitblinken! gaat over hoe stilte kan versnellen en hoe volharding op tijd weer moet ontspannen. Het geeft je inzicht in hoe beweging je in je eigen kracht zet. Direct toepasbare tips zetten je aan tot actie. Je ontdekt dat je tot veel meer in staat bent dan je ooit hebt gedacht. Dit met vaart geschreven boek laat de geijkte managementvaardigheden ver achter zich. Het is voor jou geschreven. Het is puur en eerlijk, en het raakt je in je ziel.

Uitblinken! is een bijzonder boek, niet alleen door de positieve stijl maar vooral ook door het zelfvertrouwen dat het je geeft. Voor iedereen die het nodig heeft geprikkeld te worden en voor iedereen die geïnspireerd wil blijven.

Geïnteresseerd?

Meer over Uitblinken! Hoe hoog kan jouw lat? vind je hier:

 

Uitblinken! Hoe hoog kan jouw lat? – Ineke Walravens
Amsterdam: Uitgeverij Boom Nelissen
ISBN 9789024402151 | paperback & gratis e-book | 92 pag. | 2013 | € 18,00

PLEZIERIGE WINST

EDITIE IMPERFECTIE

EDITIE TIJD

Editie VIER

Editie ZOMER

Editie AUTUMN SUNDAY

Editie BLUE MONDAY

Vastzitten in vrijheid

Problemen oplossen met creatieve technieken

Plezierige winst is de titel van mijn nieuwste boek. Net uit!

Voor iedere manager, directeur en verandermanager die aan de vooravond van een veranderopgave staat en voor iedereen die halverwege is gestrand.

Dit boek móet je lezen!