Omarm je ambities

Plezierige winst

Voor iedere manager, directeur en verandermanager die aan de vooravond van een veranderopgave staat en voor iedereen die halverwege dreigt te stranden. Dit boek móet je lezen!

In Plezierige winst neem ik je mee in de praktijk van het verandermanagement.

Mijn vijf-fasen-aanpak heeft zich bewezen in zowel profit als non-profit, voor producten en diensten, voor een individuele collega en teams alsook voor organisaties met meer dan duizend fte. Alle kennis die ik heb opgedaan, samen met alle collega’s met wie ik deze grote veranderopgaven succesvol heb geïmplementeerd, vat ik voor je samen in dit handzame managementboek. Onze wijsheid wordt jouw wijsheid.

Iedere organisatie kent zijn eigen definitie van winst: patiënten genezen, leerlingen een diploma laten behalen, sociale cohesie garanderen voor burgers of geld verdienen in het bedrijfsleven.

Tien inspirerende casussen uit mijn eigen praktijk leveren het overtuigende bewijs dat plezier beleven hand in hand gaat met winst maken.

Plezierige winst geeft je de herkenning, het houvast en de passie om door te blijven gaan. Het geeft je de zekerheid dat ook jij uitzonderlijke resultaten kunt boeken.

 

Nieuwsgierig? Bestel meteen of bekijk het inkijkexemplaar. Je kunt ook op Spotify luisteren naar de podcast met Arco Kats.

Ik kan het me niet voorstellen, maar mocht je nog twijfelen: de verzending is gratis!

Bestellen

Leuk ook om cadeau te geven aan je (management)team!
Bestel je vijf of meer exemplaren, dan krijg je er een Uitblinken! Moleskine notebook bij cadeau.

Je ontvangt een mail ter bevestiging. Check eventueel je spambox. Retourneren kan, mits binnen een week.

Product(Vereist)
Naam(Vereist)
Prijs: 0,00 €
Betaalmethode*
Ik word graag gratis lid van de club van uitblinkers en ontvang voortaan tweemaandelijks een blog over verandermanagement. Uiteraard kun je je altijd weer afmelden.(Vereist)