Referenties

Ik heb de luxe dat ik in zeer verschillende branches en managementrollen mag werken. Mijn werkveld van verandermanagement strekt zich uit van de bouw tot de verzekeringsbranche, van ingenieurs tot depotmedewerkers, van start-up tot beursgenoteerd bedrijf.

Iedere keer weer vind ik het bijzonder wanneer een opdrachtgever mij bijvoorbeeld als de eerste vrouwelijke directeur benoemt, mij de verantwoordelijkheid voor een opdracht geeft in een sector die ik nog niet in detail ken of mij een uiterst complex verandertraject laat managen. Dat vertrouwen koester ik. Het maakt dat ik er alles aan zal doen om de ambitie die voorligt ook daadwerkelijk te realiseren. En het liefst nog een beetje meer dan dat.

Grand dame van de executive search Carien van der Laan interviewde drie van mijn opdrachtgevers. “Na complimenten hebben Nederlanders altijd ook een maar, wat ze niet goed vinden aan iemand,” zo begon Carien haar terugkoppeling. “Bij jou waren ze alleen maar lovend. Unaniem.”

Lees wat topbestuurders Jos, Marjolein en Roland over mij aan Carien onthulden: referenties. Rode koontjes, tot ver achter mijn oren …

Lees ook mijn andere referenties, achter de quotes. Even doorklikken. Welke spreekt jou aan?