Je komt tot de conclusie dat er een andere aanpak nodig is voor jouw organisatie. De cijfers zakken steeds verder weg, het baart je zorgen. Je hebt behoefte aan een koers die meer resultaat brengt.

Een scherpe strategie zou je bedrijf of business unit echt op de kaart kunnen zetten, maar hoe implementeer je die tot in alle lagen? De medewerkers kunnen veel meer betrokken worden, niet alleen bij het doorvoeren van bijvoorbeeld procesverbeteringen maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Toch neemt de ontevredenheid alleen maar toe. Onbegrijpelijk. Talent is er genoeg, maar waarom staat er niemand op? En die klant, soms lijkt het wel of niemand de klant begrijpt. Wat wil hij nu echt? En wanneer bedenkt daar iemand iets slims voor?

Je hebt al van alles geprobeerd in de aansturing, maar je krijgt er de vinger niet achter. Wat blokkeert de noodzakelijke veranderingen? Hoe krijg je het wél voor elkaar?

Het is tijd voor een interim manager die van wanten weet.

“De unieke combinatie van mensgerichtheid en business drive maakt Ineke uiterst effectief en succesvol.” Erik Duim

Maximaal resultaat

Al meer dan twintig jaar leid ik organisaties en mensen door veranderende omstandigheden.

Teams onder mijn invloed als senior manager of directeur zetten altijd een stap extra. Ik heb een diepe interesse in wat maakt dat mensen (kunnen) uitblinken in hun vak. Maximaal resultaat behalen, is wat mij drijft. Vinden waar het vastloopt, processen of strategie aanpassen, mensen in hun kracht zetten. Iedere keer de grens opzoeken van wat mensen kunnen en ze helpen meer voor elkaar te krijgen dan ze zelf voor mogelijk houden.

“Ineke kan medewerkers en collega’s op indringende wijze raken en helpt ze bij het aanboren van nieuwe vaardigheden en competenties. Ze heeft een leiderschapsstijl die inspirerend en effectief is.” – Frank Viellevoye

Versnelling en vernieuwing

Als senior manager of directeur hecht ik grote waarde aan voorbeeldgedrag. Bij lastige dossiers neem ik, waar nodig, zelf het voortouw. Daarmee ben ik altijd in staat dusdanige creatieve invalshoeken te creëren dat ik met mensen en organisaties tot aansprekende resultaten komt. Consistent en langdurig.

Mijn beïnvloedingsvermogen binnen een organisatie is zeer groot en reikt tot daar waar het echte werk wordt verricht, ver buiten de vergaderzalen. Ik ben altijd in gesprek met collega’s van alle niveaus: over klanten, over innovatie, over technische haalbaarheid, over verantwoordelijkheid nemen, over resultaten en over houding en gedrag. Daarmee breng ik versnelling en vernieuwing.

Veelzijdige kijk op zaken

Verandermanagement, efficiëntie en innovatie zitten in mijn DNA. De combinatie van snel denken, gevoel voor de mens én voor commercie, en mijn inzicht in techniek maken mij als interim manager uitermate effectief. Dat doe ik in zeer verschillende branches en managementrollen. Operatie Pico Bello, Het Klaagcafé, project Lekker Werken, Thomas en Het Klusteam zijn voorbeelden van mijn doelgerichte aanpak.

“Samenwerken met Ineke is een feestje. Voor mij blinkt ze uit in haar immer goede en haarscherpe analyses. Als topbestuurder houdt ze het hoofd koel, gaat moeilijke dossiers en beslissingen niet uit de weg en ziet daarbij altijd meer dan één oplossing.” – Erik Overdick

Uit de praktijk

Lees alles over mijn laatste interim opdrachten:

Download mijn curriculum vitae voor een overzicht van mijn uitgevoerde opdrachten en de resultaten die ik daarmee heb geboekt.

Bekijk de referenties van mijn opdrachtgevers voor meer over mijn werkwijze.

Tot slot

Ik word graag ad interim gevraagd voor:

  • Lijnmanagement op senior management- of directieniveau met veranderopdracht voor versnellen en vernieuwen.
  • Het transformeren van een business unit of familiebedrijf.
  • Het ontwikkelen van een strategie en/ of aansluitend het realiseren daarvan.
  • Programmamanagement.
  • De thema’s inspirerend leiderschap, organisatiewijziging, cultuuraanpassing, innovatie, productiviteitsstijging, omzetverbetering, crisismanagement.

Aan resultaten een bijdrage leveren, vind ik het mooiste wat er is.

Ik praat er graag met je over door: