Omarm je ambities

Maximaal
resultaat

Interim-management

Je komt tot de conclusie dat er een andere aanpak nodig is voor jouw organisatie. De cijfers zakken steeds verder weg, het baart je zorgen. Je hebt behoefte aan een koers die meer resultaat brengt.

Een scherpe strategie zou je bedrijf echt op de kaart kunnen zetten, maar hoe implementeer je die tot in alle lagen? De medewerkers kunnen veel meer betrokken worden, niet alleen bij het doorvoeren van bijvoorbeeld procesverbeteringen maar ook bij het ontwikkelen van nieuwe producten of diensten. Toch neemt de ontevredenheid toe. Onbegrijpelijk. Waarom staat er niemand op? En die klant, soms lijkt het wel of niemand de klant nog begrijpt.

Je hebt al van alles geprobeerd, maar je krijgt er de vinger niet achter. Wat blokkeert de noodzakelijke veranderingen? Hoe krijg je het wél voor elkaar?

Het is tijd voor een interim-manager die van wanten weet.

“De unieke combinatie van mensgerichtheid en business drive maakt Ineke uiterst effectief en succesvol.” Erik Duim

Versnelling en vernieuwing

Ik heb de overtuiging dat iedereen in zijn werk een bijzondere prestatie wil neerzetten. Maximaal resultaat behalen met mensen en organisaties is wat mij drijft. Vinden waar het vastloopt, processen of strategie aanpassen, mensen in hun kracht zetten. Iedere keer de grens opzoeken van wat mensen kunnen en ze helpen meer voor elkaar te krijgen dan ze zelf voor mogelijk houden.

Mijn beïnvloedingsvermogen binnen een organisatie is zeer groot en reikt tot daar waar het echte werk wordt verricht, ver buiten de vergaderzalen. Ik ben altijd in gesprek met collega’s, van alle niveaus: over doelen, over plannen van aanpak, over procesverbeteringen, over innoveren, over tvb’s en over houding en gedrag. Daarmee breng ik versnelling en vernieuwing.

Als senior manager of directeur a.i. hecht ik grote waarde aan voorbeeldgedrag. Bij lastige dossiers neem ik, waar nodig, zelf het voortouw. Daarmee ben ik altijd in staat dusdanige creatieve invalshoeken te creëren dat ik met mensen en organisaties tot aansprekende resultaten komt. Consistent en langdurig.

Teams onder mijn invloed zetten altijd een stap extra, met als resultaat:

  • 10 – 20% stijging productiviteit.
  • 15 – 50% reductie doorlooptijden.
  • 10 – 30% kostenreducties.
  • Sterke omzetstijgingen.

“Ineke kan medewerkers en collega’s op indringende wijze raken en helpt ze bij het aanboren van nieuwe vaardigheden en competenties. Ze heeft een leiderschapsstijl die inspirerend en effectief is.” – Frank Viellevoye

Veelzijdige kijk op zaken

Verandermanagement, efficiëntie en innovatie zitten in mijn DNA. De combinatie van snel denken, gevoel voor de mens én voor commercie, en mijn inzicht in techniek maken mij als interim-manager uitermate effectief. Dat doe ik in zeer verschillende branches en managementrollen.

Operatie Pico Bello, Het Klaagcafé, project Lekker Werken, Thomas en Plezierige winst zijn voorbeelden van mijn doelgerichte aanpak.

“Samenwerken met Ineke is een feestje. Voor mij blinkt ze uit in haar immer goede en haarscherpe analyses. Als topbestuurder houdt ze het hoofd koel, gaat moeilijke dossiers en beslissingen niet uit de weg en ziet daarbij altijd meer dan één oplossing.” – Erik Overdick

Uit de praktijk

Bekijk de referenties van mijn opdrachtgevers voor meer over mijn werkwijze.

Download mijn uitgebreide curriculum vitae voor een overzicht van mijn uitgevoerde opdrachten en de resultaten die ik daar heb geboekt. Of kies voor de handzame samenvatting van mijn curriculum vitae.

Lees meer over mijn laatste interim-opdrachten:

Tot slot

Ik word veel gevraagd voor:

  • Lijnmanagement op senior management- of directieniveau met (complexe) veranderopdracht voor versnellen en vernieuwen.
  • Het ontwikkelen van een strategie en het aansluitend implementeren daarvan.
  • Het transformeren van een business unit of MKB bedrijf.
  • Programmamanagement.
  • De thema’s inspirerend leiderschap, organisatiewijziging, procesoptimalisatie, stijging productiviteit, innovatie, cultuur, crisismanagement.

Ik help je graag om het beste in jouw bedrijf naar boven te halen.

Bel me gerust:

Plezierige winst is de titel van mijn nieuwste boek. Net uit!

Voor iedere manager, directeur en verandermanager die aan de vooravond van een veranderopgave staat en voor iedereen die halverwege is gestrand.

Dit boek móet je lezen!