Omarm je ambities

Voor jou
alleen

Executive coaching

Voor managers en directeuren die meer uit zichzelf willen halen.

Voor jou alleen

Soms is het gewoon prettig als er alle tijd voor jou is. Op maat, in jouw tempo, in dialoog zijn over dat wat jou bezighoudt. De vragen die je hebt, de dilemma’s die je bezighouden, de twijfel en de onzekerheid delen die iedere leider af en toe heeft. Dat bespreekbaar maken met een coach die weet waarover zij praat.

Hoe opereer ik in de hectiek van alle veranderingen? Hoe krijg ik meer invloed in mijn werk? Welke ambities ga ik omarmen? Wat ga ik in de wereld zetten met mijn organisatie? Hoe realiseer ik dat alles? Omdat je wilt groeien in je leiderschap of omdat je op zoek bent naar meer impact en meer plezier in je werk.

Als interim-manager sta ik zelf midden in de praktijk van het leidinggeven en het verantwoordelijkheid nemen. Ik weet hoe lastig het manoeuvreren kan zijn.

“Ik werk me helemaal de tandjes, ik verwaarloos mijn privéleven en heb nauwelijks tijd voor mijzelf. Er moet íets gebeuren, maar wat?”

De aanpak

Jij bepaalt je doel. Ik haal de essentie daaruit en zorg dat je niet meer loslaat. Mijn aanpak is praktisch en no nonsense. Met mijn doeltreffende vragen zet ik je aan het denken en help ik je om je gedachten te ordenen. Met het nieuwe perspectief dat je hiermee krijgt, zet je gegarandeerd flinke stappen in je ontwikkeling.

Het blijft altijd concreet. Natuurlijk moet je het uiteindelijk zelf doen, maar ik reik je de handvatten aan en deel, als jou dat helpt, de voorbeelden uit mijn eigen praktijk. Leren vertrouwen op jezelf in een veranderende context dat is namelijk waar coaching voor mij over gaat.

“Ik heb een prachtige carrièrestap gemaakt. Over het algemeen gaat het goed, maar soms ontglipt het me nog. Ik wil nog zoveel leren. Met wie kan ik daarover sparren?” 

Het kan zijn dat ik je confronteer, altijd op een prettige manier en zonder oordeel, en alleen om je uit je vicieuze cirkel van denken te halen. Als je dat wat je nog tegenhoudt ombuigt in nieuwe overtuigingen, komt het proces als vanzelf op gang. Daarna wordt het een vanzelfsprekendheid. Het resultaat volgt. Altijd.

“Werken was altijd leuk, maar tegenwoordig kom ik doodmoe thuis. Nu ik bereikt heb wat ik wilde, heb ik nergens meer energie voor. Ik herken mijzelf niet meer, wat is er onderweg met mij gebeurd?”

Het programma

Jouw persoonlijke doel staat centraal, dat is het uitgangspunt voor onze vijf bijeenkomsten. Het proces gaat over:

  • Rust en overzicht, versnellende stilte
  • Terug naar wat je echt wilt, eerlijke intentie
  • Beginnen met te gaan doen, continue beweging
  • Zelfvertrouwen en energie opbouwen, innerlijke kracht
  • Doorgaan en het leuk maken, ontspannen volharding

Het bijbehorende werkboek ondersteunt, zo je wilt, het traject met zowel voorbereidende vragen als met oefeningen. Om je alvast aan het denken te zetten.

In de gesprekken daarna gebeurt het: die zijn tegelijkertijd leerzaam en leuk. We bespreken waar jij dagelijks tegenaan loopt en brengen jouw casussen samen tot een oplossing.

“Met haarscherpe vragen zet ze haar gesprekspartner aan het denken, waardoor flinke stappen in de ontwikkeling gezet kunnen worden. Samenwerken met Ineke helpt je verder.” – Martin Martens

Het gaat over kiezen. Het gaat om die eerste stap, om te beginnen met te gaan doen wat je te doen staat. Het gaat over het evenwicht tussen de harde en de zachte kant, over nuchterheid en jezelf blijven, over onzekerheid en zelfvertrouwen. En natuurlijk over volhouden.

“Met Ineke heb je, naast heel leerzame momenten, ook erg veel plezier.” – Elleke Brul

Het resultaat

Je verstevigt de basis van jouw leiderschap. Je hebt je keuzes gemaakt, je weet dat je het kan en vanuit die zekerheid weet je de balans te houden. Je hebt je plan getrokken en je houdt koers. Je vindt weer oplossingen, ook voor de vraagstukken die je zo bezighouden. Beslissingen nemen, bijvoorbeeld over de toekomst of over investeringen, wordt eenvoudig. Je gaat recht op je doel af.

En als het onderweg nog even tegenzit, help ik je gewoon weer op weg. Net zolang tot je er net zoveel plezier aan beleeft als ik. Want wat kan werken toch heerlijk zijn!

“Ineke combineert zachte wijsheid met rationele daadkracht!” – Debbie Baute

Tot slot

Door mijn coachees word mijn coaching gewaardeerd met een 9,4.

Ben je toe aan een volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling? Wil je verder groeien als leider?

Bel of mail me voor een:

Plezierige winst is de titel van mijn nieuwste boek. Net uit!

Voor iedere manager, directeur en verandermanager die aan de vooravond van een veranderopgave staat en voor iedereen die halverwege is gestrand.

Dit boek móet je lezen!