“De kracht van Ineke is dat zij analytisch erg sterk is, maar ook bijzonder verbindend. Een combinatie van sterke alfa- en bèta-eigenschappen. Enerzijds kan zij ogenschijnlijk ingewikkelde dingen snel terugbrengen tot de essentie. Anderzijds heeft ze goede mensenkennis: intuïtief ziet zij hoe iemand is, waar hij of zij goed in is en zij zet hen vervolgens ‘in hun kracht’.

Ineke benut optimaal het talent van de medewerkers en stimuleert hen door ze te complimenteren als zij ziet dat het inderdaad goed gaat. Zij bevestigt haar mensen en geeft ze moed. Ineke coacht de mensen ook in hun (nieuwe) rollen. Door steeds vragen te stellen, kan zij iemand laten zien wat er gebeurt en wat de opties zijn.

Ineke brengt altijd zichzelf mee. Zij is altijd optimistisch, altijd met een lach op haar gezicht, recht voor z’n raap en weet daarmee in verbinding te komen met zowel de medewerkers als de mensen aan wie zij zelf rapporteert.

Voor haar opdrachtgever is zij heel duidelijk over de situatie en over wat zij wil. Zij beantwoordt alle vragen zonder ‘disclaimers’. Heel bijzonder in een juridische omgeving.

Last but not least: Ineke is heel loyaal, zij blijft tot de klus is geklaard. Iets wat soms voor haar zakelijk onhandig uitpakt, maar dat deert haar niet.”

– Jos Sewalt, directeur Stichting Achmea Rechtsbijstand